Intesa Sanpaolo Bank sustine campania 'Earth Hour' si in 2013

Data publicarii: 22-03-2013 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, sustine activ pentru al V-lea an consecutiv campania "Earth Hour” (Ora Pamantului) - cea mai mare manifestare pentru protectia mediului din istorie, initiata de catre WWF (World Wide Fund for Nature). In acest sens banca a promovat printr-o serie de actiuni interne, dar si pe pagina de Facebook conceptul si mesajul "Earth Hour”. 

De asemenea, o buna parte dintre unitatile teritoriale ale bancii din intreaga tara isi vor stinge reclamele luminoase pe durata intregului weekend 23 - 24 martie 2013 in semn de sustinere si solidaritate cu cauza globala "Earth Hour". De altfel, actiuni similare vor avea loc in majoritatea bancilor si companiilor financiare detinute de Grupul Intesa Sanpaolo in cele 12 tari din zona Europei Centrale si Est unde este prezent. 

Peste 40 de orase din Romania vor lua parte la "Earth Hour 2013" prin stingerea luminilor unor cladiri si monumente reprezentative, alaturi de cele circa 7.000 de orase din 152 de tari. Spectacole si alte manifestari specifice vor avea loc cu aceasta ocazie in toate colturile tarii si mai ales in Timisoara, capitala "Earth Hour 2013" in Romania, dupa ce anul trecut acest statut l-a avut Bistrita.

Despre WWF (World Wide Fund for Nature) si "Earth Hour":

Infiintata in anul 1961, WWF este cea mai importanta organizatie internationala care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, in peste 100 de tari. De la an la an, miscarea "Earth Hour", initiata si coordonata la nivel global de WWF, capata proportii din ce in ce mai mari. Evolutia spectaculoasa pe care a cunoscut-o miscarea, de la prima editie din 2007 cu un singur oras participant (Sydney) si pana in prezent, cu o participare a peste 6.500 de orase din 152 de tari, a demonstrat ca aproape 2 miliarde de oameni din intreaga lume isi doresc sa faca ceva concret pentru mediul inconjurator.

Intesa Sanpaolo Bank

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune. Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea de unitati ce acopera practic intreaga tara si active totale de peste 5 miliarde lei. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: